Hi iedereen!

Mijn naam is Cherona, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriend Mert en labrador George in Zaandam.
In 2017 ben ik afgestudeerd als diëtiste. Hoewel Myrna en ik dezelfde opleiding hebben gevolgd en ook nog eens allebei uit de Zaanstreek komen, leerde we elkaar pas in de zomer van 2018 kennen. We lagen meteen op één lijn en sinds dien werk ik met super veel plezier bij Myrna Dral Coaching. Momenteel nog alleen als diëtiste, maar wie weet binnenkort ook wel als personal trainer!

Als echte foodie ben ik zo’n 24 uur per dag bezig met gezond, maar vooral ook lekker eten. Ik ben van mening dat je alleen het beste uit jezelf kunt halen wanneer je gelukkig voelt bij je dieet. Uiteraard geef ik je alle handvaten en support om zelf de beste en gezondste keuzes te maken, maar soms horen daar nou eenmaal ook wat minder gezonde keuzes bij, daar sta ik dan ook geheel achter. In mijn vrije tijd sta ik regelmatig uren in de keuken om zelf de lekkerste maaltijden te bereiden.

Wanneer ik niet in de keuken sta zit de kans er dik in dat ik op pad ben met de hond, ergens in een gezellig restaurantje zit of gewoon lekker aan het genieten ben van een kopje koffie en een goede serie. Het lijkt me super om je te mogen begeleiden op het gebied van voeding. Samen staan we sterk!