• myrna dral
Hallo ik ben Myrna Dral

Mijn naam is Myrna Dral en ik ben werkzaam als diëtist en personal trainer. Ik fitness en hardloop 3-4x in de week en ik ben dol op chocola! Als diëtist en personal trainer weet ik hoe alle verleidingen moeilijk te weerstaan zijn. Daardoor streef ik naar een gezonde leefstijl, waar af en toe iets ongezonds in voor mag komen. Hoe je dat doet, leg ik jou met enthousiasme uit. Ik doe mijn werk met passie en help jou graag de vaardigheden te leren voor een gezonde leefstijl. Vanwege mijn interesse in de mens en hun leefstijl ben ik in 2012 begonnen aan de opleiding voeding en diëtetiek. Vanaf het begin van mijn studie wist ik dat voeding niet het enige gezondheidsaspect was. Voldoende beweging behoort ook in een gezonde leefstijl. Ik ben hierdoor een gecertificeerde personal trainer (NSCS- CPT) om mensen met zowel voeding als beweging te begeleiden. Vanwege mijn interesse en passie in sport, voeding, gedrag en het menselijk lichaam, investeer ik voortdurend in mijzelf via nascholingen.

  • Diëtist
  • Personal Trainer
  • Gecertificeerd Personal Trainer (NSCS-CPT)
  • Passie voor sport en voeding
  • Ingeschreven in Kwaliteitsregister Paramedici
  • Werkt persoons- en doelgericht

 

Mijn visie op gezondheid

Als coach streef ik naar een gezonde leefstijl. Als jij gezond wilt eten, betekent dit niet dat jij je moet beperken in voedingskeuze. Af en toe iets lekkers is hierin goed te combineren. Als er maar een goede balans is tussen gezond eten en regelmatig sporten. Ieder persoon heeft een andere levenswijze. Dit maakt ieder mens ook uniek. Mijn werk is hierdoor erg gevarieerd. Elk persoon ontvangt een ander voeding- en beweegadvies met doelgerichte aanpassingen. Er is geen één advies goed of slecht. Het gaat erom dat het bij de persoon past én ook doelgericht werkt.

Vanwege deze diversiteit, blijf ik ook nieuwsgierig naar nieuwe wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van voeding, sport, menselijk lichaam en het gedrag. *De titel diëtist is wettelijk beschermd en mag alleen worden toegepast na het afronden van de bachelor opleiding Voeding en Diëtetiek. Om de kwaliteit te waarborgen, sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en houd ik mijn kennis up-to-date door mezelf te blijven bij- en nascholen.