• -

Mijn ervaringen zijn gewoonweg zeer goed!

Mijn ervaringen zijn gewoonweg zeer goed!

arjanDe reden dat ik bij Myrna ben terechtgekomen, was tweeledig. Aan de ene kant had ik al lang last van mijn darmen en daarnaast wilde ik graag afvallen.

Om af te vallen, hielp alleen het sporten onvoldoende. Ik trainde wel, maar er ging helemaal niets qua kilo’s af. Samen met Myrna is toen een dieet voorgeschreven. En ja hoor, de kilo’s gingen er nu wel af….Iedere keer na een bezoek bleek dat alle waardes (vet, spier, etc.) de goede kant op gingen. Maar wat ook gebeurde en dat had ik echt niet verwacht, was dat mijn darmklachten steeds minder werden en soms heb ik zelfs helemaal geen last meer. Dus dat is uiteraard zeer prettig. Dus het dieet hielp mij op twee vlakken.

Myrna heeft dit op een super manier opgepakt. Zij is open, prettig in de communicatie, energiek, weet waar zij het over heeft, geeft goede adviezen, is altijd bereikbaar voor je en stimuleert je om aan de slag te gaan. Mijn ervaringen met haar zijn gewoonweg zeer goed! Dus ben je op zoek naar iemand die kan helpen bij het sportieve of bij gezondheidsklachten dan raad ik Myrna echt aan!

Arjan

Wormerveer

5
2018-11-28T16:37:04+01:00

Arjan

Wormerveer