It’s time for the new you!

Reviews

Arjan - Wormerveer

De reden dat ik bij Myrna ben terechtgekomen, was tweeledig. Aan de ene kant had ik al lang last van mijn darmen en daarnaast wilde ik graag afvallen.
Om af te vallen, hielp alleen het sporten onvoldoende. Ik trainde wel, maar er ging helemaal niets qua kilo’s af. Samen met Myrna is toen een dieet voorgeschreven. En ja hoor, de kilo’s gingen er nu wel af….Iedere keer na een bezoek bleek dat alle waardes (vet, spier, etc.) de goede kant op gingen. Maar wat ook gebeurde en dat had ik echt niet verwacht, was dat mijn darmklachten steeds minder werden en soms heb ik zelfs helemaal geen last meer. Dus dat is uiteraard zeer prettig. Dus het dieet hielp mij op twee vlakken.

Myrna heeft dit op een super manier opgepakt. Zij is open, prettig in de communicatie, energiek, weet waar zij het over heeft, geeft goede adviezen, is altijd bereikbaar voor je en stimuleert je om aan de slag te gaan. Mijn ervaringen met haar zijn gewoonweg zeer goed! Dus ben je op zoek naar iemand die kan helpen bij het sportieve of bij gezondheidsklachten dan raad ik Myrna echt aan!”

Elles van dalen

"Begin december 2018 ben ik bij Myrna Dral - Coaching, diëtist en personal trainer , terecht gekomen, omdat ik al jaren darmproblemen heb en vanaf augustus ook last van

maagzuur had. Heb een voedingsdagboek bijgehouden en aan de hand daarvan, bepaalde voedingsmiddelen gaan schrappen. Zo ben ik er achtergekomen dat ik geen lactose intolerantie heb, maar er wel gevoelig voor ben. Ook zijn wij samen in training gegaan. Nu 3 maanden verder bloed, zweet en tranen ben ik 8 kilo afgevallen. Vetpercentage, omvang taille is afgenomen en spiermassa is toegenomen. Zit nu in een gezond BMI. Lieve Myrna, bedankt dat jij mij zo goed hebt geholpen. Je bent een topper. Nu moet ik volhouden.”

Marco

Via mijn dochter in contact gekomen met Myrna. Ik zocht een kleinschalige sportschool met een goede begeleiding gezien mijn ontstane medische situatie in 2018.

Na eerst 2 maanden voedingsadviezen te hebben ontvangen met fitness oefeningen die ik zelf kon doen in de sportzaal onder begeleiding van Gezondplus medewerkers die tijdens de medisch fitness uren aanwezig zijn. Aansluitend 3 maanden personal training gehad van een spontane en open meid die je motiveert om door te gaan maar je ondertussen wel afbeult.
Creatief in haar oefeningen. veel afwisseling om het niet eentonig te gaan vinden. Daarbij haar wakend oog i.v.m. mijn situatie. Zij schatte mijn maximaal haalbare grenzen goed in. Mijn doel was afvallen en conditie opbouwen. De kilo’s vlogen er niet af ook omdat ik wel eens wil zondigen maar met haar dieet i.c.m. oefeningen toch het gewenste doel gehaald (-10 kg). Ben slanker en voel me vele malen fitter. Ik blijf onder controle bij Myrna en ik ga de aankomende maanden weer verder met medisch fitness met een door Myrna opgestelde trainingsschema om door te gaan. Myrna is die bekende stok achter de deur. Lukt het mezelf niet dan zal ik zeker weer bij haar aankloppen!”

Emma

"Mijn hele leven moet ik letten op wat ik eet, afgelopen 3 jaar heb ik dat niet gedaan en kwamen er snel meerdere kilo's bij aan.
Na een gesprek met mijn ouders, afgelopen zomer, heb ik besloten om hulp te zoeken bij een diëtist. Op google had ik Myrna gevonden en op de site van haar stonden allemaal positieve verhalen over hoe zij zijn geholpen door Myrna.

Mijn eerste indruk van Myrna toen ik haar zag was dat ze heel open is, ik was bang voor de reactie die ze zou hebben als ze de cijfers op de weegschaal zag maar die was er totaal niet. Dit gaf mij meteen een fijn gevoel. Tijdens de eerste afspraak vertelde zij mij dat ik de balans tussen voeding en sporten moest gaan vinden, zo zou ik beter mijn eetpatroon aanpassen. Zo gezegd, zo gedaan! De eerste maanden gingen de kilo’s er snel af, en als het even niet ging zoals ik had gehoopt, kon ik bij Myrna aankloppen. Met de motivatie die ik van haar kreeg was ik binnen 3 maanden 10 kilo kwijt. Na Kerstmis liep het even stroef, maar samen met Myrna ben ik er bovenop gekomen en ben ik in 6 maanden nog 15 kilo afgevallen.
In totaal ben ik 25 kilo afgevallen in 9 maanden. En voel me een stuk beter. Nieuwe kleren kopen, een nieuwe style zoeken en zit ik met een goed gevoel in mijn vel. Dus als je wil afvallen maar het niet goed lukt, kan Myrna zeker helpen! Ik ben haar heel dankbaar. “

BOB BEZUIJEN - Wormerveer

"Wilde van deze gelegenheid gebruik maken om je heel erg te bedanken. Te bedanken voor het verliezen van maar liefst 15 kilo, op de kop af, in de periode van 19 januari tot 25 april.
Dat is ruim drie maanden. Ik kwam bij je met het verzoek om, zo snel als mogelijk, tien kilo af te vallen. En die zijn er, best wel indrukwekkend, ruim vanaf. Wat ik heel erg waardeer is de wijze waarop je (we) het hebben aangepakt. Een goed voedingsadvies maar bovenal de wekelijkse persoonlijke trainingen op woensdagochtend. Ik was heel verrast dat ik het, vanaf het begin af aan, gelijk heel erg leuk vond. Wat ik in deze maanden zo geweldig vind is dat geen enkele training hetzelfde was. Het was natuurlijk wel “keihard” werken maar de diversiteit heeft gemaakt dat ik ook elke keer er veel “zin” in had om te gaan sporten. En met het uiteindelijke resultaat (we gaan nog door tot de 85 kilo) ben ik natuurlijk heel erg blij.”

Maudie Bos - Assendelft

"Ik heb meerdere pogingen gedaan om af te vallen. Het is vast herkenbaar, in januari ‘de goede voornemens’, in april de voorjaarskleding die weer tevoorschijn komt en rond mei/juni bedenk je dat je een paar kilo af wilt vallen
voor je in bikini gaat. Mijn afvalpogingen waren meestal niet succesvol of stagneerden al na 3 weken. Ik zocht een combinatie van sporten en een dieet onder begeleiding van een diëtiste! Dit was wat ik nodig had, de welbekende ‘stok achter de deur’. Tijdens de intake met Myrna Dral hebben we mijn doel vastgesteld en heeft zij op een hele duidelijke manier uitgelegd hoe het programma werkt. Ik kreeg al snel een beeld van wat ik verkeerd deed in mijn huidige voedingspatroon. Ik heb samen met een van de sportinstructeurs een fitness schema gemaakt en ben aan de slag gegaan. Eten (6 x per dag) volgens een kant en klaar weekmenu waar je zelf voedingsmiddelen kunt vervangen als je iets niet lust. 3 keer per week sporten (waarvan 1 groepsles met deelnemers) en 2 wekelijks een afspraak met Myrna om te wegen en bespreken hoe het gaat. Myrna is een heel gedreven en enthousiast persoon in haar vakgebied. Ik ben 9 kilo afgevallen en voel me veel energieker en gezonder.”

Mariska - Assendelft

"In mei ben ik bij Myrna begonnen.Ik heb er echt een hele tijd over nagedacht. Wil ik wel of wil ik niet en ik probeerde toch nog wat uitvluchten te bedenken.
Want ‘wat kan je zoal verwachten?´ En ‘straks moet ik hele bijzondere dingen eten’ waren wel wat onzekerheden voor mij. Maar het kwam er op neer dat ik niet meer happy was met mijzelf, het spiegelbeeld vond ik echt niet leuk om te zien en ik verlangde weer naar mijn oude figuur van jaren terug. En dat krijg je niet zomaar cadeau, daar moet je echt weer even wat voor doen.

Door 2 zwangerschappen en het ‘genieten´ van alle lekkere dingen die het leven te bieden heeft zoals chips, toastjes, wijntjes, etentjes en vooral het teveel daaraan, ben ik in de afgelopen jaren aardig wat kilo´s aangekomen.
Je kent het vast wel, het sluipt er gewoon een beetje in en op een gegeven moment zijn al die dingen een slechte gewoonte geworden en doordat je niet blij met jezelf bent ga je nog meer slechte dingen tot je nemen.

Toch heb ik vaker gedacht dat ik mij niet gelukkig voelde met mijn gewicht en heb ik wel de nodige actie ondernomen. Echter hield ik dat altijd maar tijdelijk vol. Te weinig en slecht eten hebben hier wel een rol in gespeeld. Na de nodige kunstgrepen uitgehaald te hebben, zoals shakes (i.p.v. een normaal ontbijt en lunch), eten met beperkte of geen koolhydraten, had ik wel besloten dat ik hier helemaal klaar mee was. Ik wilde ook een permanente en geen tijdelijke oplossing. En doordat je hier al zo lang iedere keer mee bezig bent geweest, ben je op een gegeven moment de weg een beetje kwijt en weet je gewoon niet meer hoe je ‘normaal’ moet eten. En al die aandacht in de media voor superfoods, wat je juist wel en vooral niet moet doen, je wordt er zo langzamerhand een beetje gek door gemaakt.”

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en mij opgegeven voor een intakegesprek. Myrna belde mij al snel om af te spreken en ze was er van overtuigd dat zij mij kon helpen. Meteen vond ik Myrna een leuke en spontane meid en ik had echt het gevoel dat zij naar mij luisterde. Ik ben na de weging (die was overigens wel erg confronterend) en meting meteen aan de slag gegaan. Van Myrna kreeg ik wekelijks een menu toegezonden en ook had ik elke week een afspraak bij haar. Toch fijn om nog even wat feedback te hebben en ik had ook echt die controle nodig. Ook kwam er een fitnessprogramma aan te pas, dus ik moest er echt aan geloven, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik heb zelf last van rugklachten, maar mijn schema en oefeningen werden daar keurig op aangepast en ik ging er warempel lol in krijgen. Helemaal omdat ik al snel resultaat zag en merkte. Mijn kleding ging weer veel lekkerder zitten en ik voelde mij ook steeds fitter worden. En wat heerlijk om weer normaal te kunnen eten! Alles waar ik zo bang voor was, was absoluut niet waar. De menu´s zijn heel eenvoudig te volgen, de recepten zijn niet ingewikkeld en als je ergens eens geen zin in hebt of als je iets niet lust kun je dit heel eenvoudig aanpassen. En eigenlijk mag je ook best veel eten. Ik heb geen moment last gehad van een hongergevoel en gewoon genoten van de heerlijke recepten. Dankzij dit programma van 3 maanden ben ik niet alleen afgevallen, maar voel ik mij ook een stuk lekkerder in mijn vel. Ik heb weer zin om te sporten en kan weer veel meer genieten van eten.
In de drie maanden dat ik dit programma gevolgd heb, heb ik ook 3 maanden geen alcohol gedronken. En voelde mij hier prima bij. Het doel was om ongeveer 8 kilo af te vallen, maar uiteindelijk zijn dit er 12 geworden. 10 bij Myrna en de rest heb ik zelf gedaan.

Ik blijf nu mooi op gewicht, zelfs tijdens de zomervakantie ben ik geen gram aangekomen en evengoed vaak uit eten geweest en heerlijk kunnen genieten! De balans in mijn leven is weer helemaal terug dankzij de hulp van Myrna. Ik kan nu gewoon genieten als ik eens een wijntje drink en hoef mij niet schuldig te voelen als ik eens wat lekkers (en minder gezond) eet. Het gaat allemaal om balans.

Ineke Monen

In juni 2017 ging ik wadlopen naar Ameland en na afloop gingen wij persoonlijke foto’s uitwisselen. Toen ik een foto van mezelf zag, vond ik mezelf toch echt te dik worden.
Ik besloot na mijn vakantie in september mee te gaan doen met No More Excuses afvalprogramma. Ik kreeg het zelf niet voor elkaar om af te vallen.
Tijdens de intake met Myrna moest ik vertellen wat ik op een dag at. Daaruit bleek, dat ik te weinig voeding binnen kreeg. In combinatie met mijn leeftijd, lengte en soort werk kreeg ik een menu afgestemd op het aantal calorieën wat ik normaliter nodig zou hebben, maar dan net iets minder. Het menu was gevarieerd, makkelijk en voor mij heel goed vol te houden.
Stevig ontbijten, een tussendoortje, een behoorlijke lunch, een tussendoortje, avondeten en daarna nog iets kleins.

Dit zorgde ervoor dat ik gedurende de dag geen honger had. Verder geen alcohol, geen snoep en koek en drie keer in de week naar de sportschool. Het resultaat: na een week was ik al een kilo!!! kwijt. Ongelooflijk!! Dat heb ik overigens gevierd met een lekker glas wijn!!!
Na 12 weken was ik in totaal 7 kilo afgevallen en gelukkig op de plek waar ik het weg wilde hebben, mijn buik. Ook mijn taille was 6 cm geslonken!! Ik was echt super tevreden en ging met alle vertrouwen de feestdagen tegemoet.
Inmiddels zijn we een paar maanden verder en heb ik de feestdagen achter de rug. Met Kerst heerlijk gegeten met een lekker wijntje. Met Oud-en-Nieuw oliebollen, appelflappen en een fles champagne. Ik heb echt weinig rekening gehouden met het dieet en heb gewoon lekker meegedaan met de borrels en festiviteiten. Maar…… op de dagen dat het gewone leven weer begon, ging ik wel weer terug naar de zes eetmomenten met het gevarieerde menu. Dat is inmiddels een gewoonte geworden en de twee borden warm eten ’s avonds heb ik afgeschaft. Drie keer in de week sporten lukt me niet meer, maar twee keer in de week ben ik wel in de sportschool te vinden. Calorieën tellen doe ik niet (heb ik trouwens nooit gedaan) want ik wil niet dat het eten mijn leven gaat beheersen.

Op het moment heb ik een balans gevonden dat ik door de weeks een eetpatroon heb zoals met NME en in het weekend laat ik dat wat meer los, zodat ik niet hoef na te denken bij feestjes en etentjes. Dit bevalt me prima en het resultaat is dat ik nog steeds hetzelfde weeg als na de 12 weken NME!!! Een super tevreden persoon dus.”

Chantal Keur - Assendelft

In juli 2017 ben ik met Myrna begonnen aan mijn afvalproces. Ik had weken daarvoor alles al geprobeerd (koolhydraatarm, eiwit dieet) en helaas werkte niets.
Coach Myrna ontving mij met open armen. Myrna is een vrolijke, lieve en spontane meid die mij gelijk het gevoel gaf je te willen helpen. Ze heeft mij netjes gewogen en doorgenomen wat me streefgewicht was. En toen gelijk aan de slag gegaan met het 12 weeks programma! Ik heb dit zo fantastisch ervaren! Geen hongergevoel, geen afkick verschijnselen van het suiker en ik voelde me na een paar weken al veel beter in mijn vel. De eeltschema’s waren prima te doen met heerlijke gerechten. Ik had soms niet eens door dat ik aan het lijnen was. Ik ben met dit afvalproces ruim 8 kilo kwijtgeraakt en einddoel tot kerst is 10 kg. Ik voel me gelukkig, blij en ik zit heerlijk in mijn vel. En dit door de fantastische hulp van Myrna.”

Arjan en Sylvia

Inmiddels trainen wij nu een geruime tijd bij Bas en nog steeds met heel veel plezier.

“Ben je op zoek naar iemand die plezier combineert met gezondheid dan zit je bij Bas goed. Naast zijn uitgebreide kennis over de spiergroepen en trainingsmethodes zorgt hij ook voor een stuk lol tijdens de trainingen. Met een glimlach werken wij aan onze conditie, ook al is het soms zwaar! Inmiddels trainen wij nu een geruime tijd bij Bas en nog steeds met heel veel plezier. Als duo hebben wij beide andere oefeningen nodig. Bas kan als geen ander oefeningen combineren en uitdagend maken, passend bij jouw fysieke gestel, mogelijkheden en wensen. Voor ons betekent dat dat de een meer balans en coördinatie gericht traint en de ander op spieren. En met resultaat. De balans en coördinatie is meer dan aanwezig wat een heel positief effect heeft op een andere sport, namelijk paardrijden. Daarnaast groeien en ontwikkelen de spieren zoals gewenst is. Wij zijn enorm blij met de trainingen van Bas en raden hem zeker aan! “

Peter Moerland

Ik ben blij dat ik bij Bas ben gaan trainen en zo de gevolgen van Parkinson zoveel mogelijk hoop af te remmen.

Een paar jaar geleden in 2015 kreeg ik, na serieuze coördinatie- en fysieke problemen bij drie van mijn favoriete sporten, schaatsen, wielrennen en mountainbiken, de diagnose Parkinson te horen. In 2012 nog de Marmotte ruim binnen de tijd gefietst (vijf Alpencolls, 5000 meter klimmen, 210 km fietsen op één dag), conditioneel zat het met mijn 58 jaar wel goed. Een paar jaar later ben je als gevolg van enorm teruggevallen en moet je jezelf dwingen om weer te gaan sporten. Beweging, coördinatie en krachttraining zijn essentiële zaken om je fysieke en geestelijke terugval bij Parkinson zoveel mogelijk tegen te gaan.

De gewone sportschool valt af, te massaal en niet specifiek genoeg. Eind 2018 kwam ik via mijn broer in contact met Bas en die bood precies het persoonlijke trainingsprogramma waar ik naar op zoek was en we konden het combineren met de training van mijn broer. Bas begreep waar ik veel baat bij zou hebben; een combinatie van coördinatie en krachttraining zonder de zaak te forceren.

Iedere week krijgen we uitdagende en afwisselende oefeningen te doen, waarbij Bas ons op een plezierige en uitdagende manier toch steeds weer een stukje verder brengt.
Ik ben blij dat ik bij Bas ben gaan trainen en zo de gevolgen van Parkinson zoveel mogelijk hoop af te remmen. Daarnaast is het een wekelijks trainingsuur geworden waar je naar uitkijkt, Bas heeft een plezierige persoonlijkheid, ook zonder Parkinson een aanrader voor iedereen die een professionele persoonlijke training wil volgen.

Virginia Schingenga

Na meermaals zelf een poging te hebben gedaan in de strijd tegen de kilo’s en het onder de knie krijgen van een goede training besloot ik mij aan te melden voor personal training.

Ik was op zoek naar een toegankelijke, kleinschalige sportschool en ik ben heel dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met MyrnaDral Coaching.
In eerste instantie boekte ik een set van 3 maanden, maar nooit geweten dat ik die drie maanden tot drie keer toe zou verlengen. Het liefste was ik blijven trainen bij Cherona, want zeker nu ik dat momenteel niet meer doe merk ik hoeveel waarde ik hechtte aan mijn sportuurtje op de vrijdagochtend. Ik voelde me al snel erg op mijn gemak bij Cherona en ook zij had meteen door wat ik nodig had in de training; stimulatie, complimenten en een luisterend oor als ik het even niet meer trok. De lessen waren pittig en intensief maar ook volledig op mij afgestemd. Cherona hield rekening met de lichamelijke klachten die ik had en probeerde elke training weer iets anders om er voor te zorgen dat ik bepaalde oefeningen toch kon uitoefenen ondanks de klachten die ik ervaarde in mijn rug. Daarnaast vond ik het ook altijd een heel gezellig uurtje waarbij ruimte was voor persoonlijk contact; we bespraken onze weekendplannen of de dingen die ons bezig hadden gehouden in de week die voorbij was gegaan. Ik kon bij Cherona mijn verhaal kwijt als ik het even niet meer zag zitten in mijn afval of sportrace en zij stimuleerde mij in het bewaken van mijn eigen grenzen, want, koppig als ik was.. ik ging daar nog wel eens over heen. In middels ben ik ruim mijn doel voorbij qua kilo’s en voel ik mij gegroeid als mens. Cherona heeft hier een heel groot aandeel in gehad en hier ben ik haar heel dankbaar voor!

Annette

Ik was Myrna al wel eens tegengekomen bij Gezond Plus. Toen ik in februari 2021 besloten had dat ik wat aan mijn gewicht van 96 kg moest doen en daar dit keer hulp bij nodig had, was de afspraak bij Myrna snel gemaakt.

Door corona was het intakegesprek via beeldbellen. Na mijn eetgedrag en wensen te hebben besproken, had ik al snel mijn voedingsadvies binnen.

Ondanks dat ik te kennen had gegeven graag brood, kaas, aardappelen, pasta en rijst wilde blijven eten, heeft Myrna haar advies op mij afgestemd. Dit moet wel een beetje mijn nieuwe levenswijze worden. Alles volkoren en afwegen. Gezond eten, toegevoegde suikers vermijden en op goede vetten en eiwitten letten. Dit bleek voor mij géén probleem te zijn en de kilo’s vlogen eraf. Om de 2 á 3 weken weer even wegen en eventuele struikelpunten of vragen bespreken. Ik kwam altijd weer opgelucht thuis.

Eind september 2021 had ik er 21 kg af en was ik op mijn streefgewicht van 75 kg! Super blij en een hele nieuwe garderobe! Het spannendste vond ik toen om mijn balans te vinden om op gewicht te blijven. Myrna heeft mijn voedingsadvies wat aangepast en via de Eetmeter app kon ik wat inzicht op de gebruikte caloriën houden. Ik viel nog 2 kg af en toen had ik het onder controle.

Na 10 maanden keurig op gewicht te blijven, ben ik vorige week weer even bij Myrna geweest omdat ik toch wat onzeker was geworden door verschillende meningen van mensen op fb die keto of koolhydraat arm doen. Gelukkig waren mijn metingen nog keurig en kon Myrna mij weer geruststellen.

Monique

Zoooooo fijn om via de goede begeleiding van Myrna, je haalbare doel te kunnen bereiken! Mijn levenswijze is eindelijk veranderd.
En wat is het heerlijk om al die kilo’s niet meer mee te hoeven dragen en je fit te voelen!”

Els

Het werkt echt! Met enige tegenzin toch doorverwezen naar een voedingsdeskundige.

Voor een advies om mijn hoge cholesterol waarde te verlagen.
Ik had geen zin in het opgestoken vingertje en alleen maar dingen te laten. Ik had z’n leuk en gezellig leventje..
Het eerste gesprek, ging over vervangende eet ideeën en gelukkig was er geen opgestoken vingertje. Maar vooral alternatieven wat ik wel mag eten en drinken.
Het bleek al na een aantal maanden resultaat te geven. Mijn cholesterol waarde zakte naar de norm en als bijzonder, maar gunstige bijwerking was ik diverse kilo’s (-16,9 kg) kwijt! En nog steeds een leuk en gezellig leventje.

Als mij nu word gevraagd of ik een dieet volg is mijn antwoord nee. Ik eet bewust.
En weetje je, het werkt!

Bedankt!

Nel

Lieve myrna, wat ben ik blij dat ik bij jou terecht ben gekomen

 mijn fysiotherapeut had mij doorverwezen naar jou om mij te helpen met mijn voeding, we hadden afgesproken via videobellen dat was vanwege corona ik was behoorlijk zenuwachtig want ja een diëtiste is niet leuk en aardig en zijn streng (nare ervaringen vroeger)
Nou dat was een hele opluchting toen ik met jou praatte je stelde mij gelijk op mijn gemak en naar het einde van het gesprek vroeg je kan ik je nog ergens meehelpen nou toen heb ik de knoop doorgehakt en zei ja ik wil graag wat afvallen, zo gezegd zo gedaan ik kreeg al snel het voedings schema toegestuurd en als ik vragen had kon ik je altijd appen of bellen nou dat was geweldig had ik nog nooit meegemaakt,
Ik ben nu 1jaar en 5mnd verder en ben 22kg afgevallen dankzij jou voedingschema en jou steun ik ben er superblij mee,
Lieve myrna ik wil je bij deze heel erg bedanken voor je geweldige begeleiding, jou luisterend oor, jou spontaniteit, en vooral de gezellige gesprekken
Lieve groet,
Nel

Brenda Roepert

Al ruim een jaar sport ik met veel plezier bij Myrna. Dankzij haar goede begeleiding, advies en ondersteuning, (voeding)tips en haar luisterend oor heb ik mijn doelen bijna bereikt.

Inmiddels 15 kilo lichter, maar ik voel me vooral zoveel fitter en energieker. Afvallen ging en gaat bij mij langzaam en niet vanzelf, maar Myrna weet me altijd weer te motiveren en helpt me om door te zetten.

Elke training is weer anders, afwisselend en uitdagend. Daarbij lukt het Myrna om me steeds een stapje verder te brengen. Ze let daarbij goed op je houding en techniek. En altijd met een glimlach!

Ik blijf dan ook graag bij je sporten en wil me blijvend fit voelen.
Myrna, voor mij ben je een topper!

Herbert

Al vele jaren (ca. 6 jaar) krijg ik personal training van Myrna(mijn bonusdochter). Ik was indertijd 10 kg te zwaar en mijn spierenstelsel zat zodanig vast dat ik me echt oud mannetje begon te voelen.

Door de prima vol te houden dieet adviezen van haar en haar zeer op mij afgestemde trainingsaanpak ben ik die 10 kg snel kwijt geraakt en voel ik mij weer een “jonge God”
Enthousiasme, empathie en vakkennis zijn haar sterke eigenschappen., wat overigens bij alle trainers ervaren wordt .

Met name hierdoor hangt er een zeer positieve vibe in haar sportzaal, waar ieder individu zich direct thuis en zeer welkom voelt 👏👏👌
Veel respect en dankbaarheid voor Myrna en haar team !